torsdag 21. juli 2011

Lille vakre...

...nye kuppet til Caroline! <3  Say hello to Alexa!





Hun er så heldig :) :)

This is my friend Carolines new bag. It's perfect! <3

onsdag 20. juli 2011

Bad Teacher!

Nå skal jeg se Bad Teacher på kino. Tror den er ganske kul altså!


 Det blir gøy å se Cameron Diaz i en litt annerledes rolle. Hun spiller alltid så søt og uskyldig. Vi får se hvordan hun er som "bad ass" ;) 

"Hva jeg synes om filmen: Den var faktisk veldig morsom. Jeg hadde ikke spesielt høye forventninger og den overrasket positivt! Verdt et kinobesøk!"


I'm going to the movies now to see Bad Teacher with Cameron Diaz. I'm excited to see her play a bit different character than usual. She does always play the sweet and innocent girl. I wonder if she will pull of being a bad ass ;)

mandag 18. juli 2011

That time of the month..

Noen ganger klarer jeg ikke å slutte å lure på ting. Jeg undrer meg og vrir hjernen til den blir grønn i blant på grunn av små ting som andre finner meningsløse. En ting jeg har tenkt på i dag har vært hvorfor vi jenter må ha den tingen vi har, som bare vi har, en gang i måneden. Da tenker jeg ikke på den praktiske og åpenlyse grunnen ("nei, så ble vi ikke gravid denne gangen heller, takk og lov")..

Hvorfor det er akkurat oss (og ikke mennene) som må til pers? Hvorfor det er en uke (..mer eller mindre..)? Hvorfor vi har så mange plager (smerter, humørsvingninger, vann i kroppen, oppblåsthet, nedstemthet, blodmangel osv.)? Hvorfor må Libresse lage idiotiske reklamer ("be twisted, it's your period"), som forøvrig gjør til at jeg hater både perioden og Libresse enda mer? Forbanna reklameidioter som sikkert er menn hele gjengen! Jeg har da ikke lyst til å være "twisted" for faen..

Hvorfor har jeg lyst på sånn her hele tiden?


Hvorfor blir jeg uberfølsom og sentimental av dette og dette (noen av de da, vel og merke) her?





Hvorfor har jeg så kort lunte? Skulle tro jeg var med i denne filmen..






Noen ting skulle jeg gitt mye for å få svar på her i verden..

søndag 17. juli 2011

Vaffelfestivaaal!

Det var helt sykt gøy i går! Jeg elsker vafler :D


















 





Oi, så mange bilder dette ble!! Jeg hadde det helt sykt gøy i går! Drakk øl, spiste masse vafler, så mange kule og flinke band, møtte sinnsykt mange hyggelige mennesker, lo masse, så søte Caroline igjen (rosa topp, noen bilder opp), gikk glad hjemover og tok outfitbilder i mørkeste natta (Bluse: Vila, BH: H&M, Blazer: ONLY, Shorts: avklippet bukse fra H&M, Strømper: Wolford, Sandaler: H&M, Veske: Accesorize)! Dagen etter byttet jeg ut blusen og strømpene med en singlet fra By Malene Birger og en kardigan fra Primark.. 


Åå, jeg vil ha det så gøy hver dag!!!!


Had a really good time yesterday at the waffle festival. Drank beer, ate waffles, listened to great music, met a lot of awesome people, laughed, saw my friend Caroline again (pink top further up the page), went happy home and took outfit pictures in the dark ;)

Asos har masse på salg!!

 Det er visst siste runde med reduksjoner nå, og noen ting er helt sykt billige..




Helt vanlige sorte platform court pumps til 150 kr! 

En annen variant til 140 kr! Power shoes.. 



Lyse peeptoes til 150 kr. Disse vet jeg virkelig ikke om jeg klarer å la vær å kjøpe..





Disse grenser til harry, men de kan bli utrolig kule hvis man styler de riktig :) 120 kr, herregud..

Sykt kule.. 470 kr.




Disse er det ikke flere igjen av i små strl, men jeg elsker perspex underlaget foran.. 350 kr. Det er så mange av skoene jeg vil ha. Fine sko som passer til alt! Har blogget masse om sko i det siste. Har visst et lite oppheng om dagen..
Disse saueskinnsvottene er så søte! De koster 210 kr. Vet at det er litt tidlig å tenke på vinteren enda, men disse var fine :) Alle bildene er fra ASOS.

So many nice things at the ASOS sale. Simple and really cheap shoes. I die.