søndag 25. mars 2012

Beauty



Har kjøpt litt diverse livsviktige skjønnhetsprodukter. Når Schwarzkopf sluttet å produsere favoritthårfargen min, måtte jeg ty til denne pumpeflaskesaken med fargemousse. Den er faktisk ikke så aller verst og den inneholder ikke ammoniakk. Det er et viktig kriterie for meg! Jeg bruker farge nummer 10 som heter perleblond. 
Batiste er tidenes tørrshampo. Jeg har brukt den rosa i midten mest. Den er så bra! Denne gangen kjøpte jeg to andre varianter også for å variere litt.. Vi får se hva jeg synes om de, men tror de er bra:)
Jeg bruker Maybelline sin flytende mineralfoundation i fargen Ivory. Den har jeg brukt en stund. De hadde mange nye foundation typer fra Max Factor, L'oreal og flere andre merker sist jeg var og kjøpte den, men denne gangen turte jeg ikke å satse på noe nytt i tilfelle det skulle slå helt feil. Denne sitter så greit, jeg trenger ikke bruke så mye og det er ikke krise om jeg glemmer å vaske den av om kvelden. Det er mulig at jeg kjøper en annen senere for å variere litt..

Denne er på vei sammen med tre utgaver av Elle! Hurra! Nå er det også salg på hårkurer hos blivakker.no frem til tirsdag. Mon tro om jeg ikke må kjøpe Joico K-pak eller Redken Heavy Cream.. De er jo tross alt de beste hårkurene som finnes!