lørdag 17. mars 2012

Personal style is knowing yourself, your lifestyle, your body and finding clothes that become the frame. You become the star. Its knowing when to say yes or no..

..sier Michael Kors. Jeg er enig. Olivia Palermo er en av stjernene som har fått mye oppmerksomhet for stilen sin de siste årene. Hun er veldig pen, og jeg er absolutt enig i at hun kler seg bra. No doubt. Men som oftest får jeg "rik pike"-vibben fra henne, og som regel så safer hun seg inn med klassikerne. Birkin-bagen får gjennomgå for å si det sånn. Jeg ville digget Olivias stil enda mer hvis hun turte å ta skrittet helt ut. Utfordret seg selv litt. Men ingen kan beskylde henne for å ikke være tro mot sin egen stil.



Jeg finner det svært interessant hvem som får oppmerksomhet for det de har på seg og hvem som ikke får det.

onsdag 14. mars 2012

Digger

.. den mintgrønne neglelakken som jeg fikk til bursdagen min av K! <3 Luuvs!

 Fra IsaDora:)

tirsdag 13. mars 2012

Megaskuff!

Kall meg gjerne smålig og tragisk, men jeg elsker å få ting gratis i posten. Jeg vet ikke hvorfor jeg er sånn, men jeg melder meg ofte til markedsundersøkelser, intervjuer, grupper og produkttesting fordi jeg synes det er gøy å prøve nye matvarer, sminke og ytre meningen min om eksisterende produkter. Akkurat nå er jeg utrolig skuffet med stor S, og benytter meg av anledningen til å slenge litt dritt, fordi jeg meldte meg til et testpanel for den nye Garnier B.B. kremen, og fikk en mail om at de hadde mottatt altfor stor pågang og dermed ikke kunne sende ut fler. Og da blir jeg litt sånn, okei, dere tilbyr å sende ting gratis til folk, hva forventer dere? At ingen skal melde seg? 

Altså det er en billigmerkekrem, og Garnier er ikke akkurat et lite firma, så de har horder av krem de kan dele ut. Og de fikk meg til og med til å like facebooksiden deres også! Sleipinger! De kunne da i det minste sendt en miniprøve da? Å, jeg blir så snurt! I tillegg presiserer de i mailen og si at om jeg skulle bestemme meg for å kjøpe produktet, må jeg gjerne gå inn på facebooksiden og fortelle hvor godt jeg liker det. Nei vet du meg hva? Da kjøper jeg heller YSL eller en Dior-foundation fra et seriøst merke som aldri i verden får folk "selge sjelen sin og like facebook-siden deres for en slikk og ingenting". 

Boikott useriøse Garnier!