tirsdag 1. mai 2012

P.O.V.

Min stil: Elsker sort, mørkeblått, beige, striper og mønstre. Bruker mye strikkegensere, blazere, haremsbukser og bodyer. En dag er jeg klassisk, enkel og maritim, en annen dag er jeg utforskende og eksperimenterende. Mikser oftest billig med dyrt. 

Favorittrend: Blomster, pasteller og plisseskjørt (det under er fra Zara).



Siste kjøp: Haremsbukse med slangeskinnsmønster. Den blir perfekt i sommer!

Neste kjøp: Usikker.. Tror det blir freshe nye solbriller! (De under er fra Asos.)



Garderobefavoritter: Loboutin-skoene, YSL-ringen og Michael Kors-klokken.


Favorittilbehør: Neglelakk i sterke, friske farger, mønstrede strømpebukser, karakteristiske solbriller og clutchvesker.


Vårfavoritt: Skjorter eller bluser, både de enkle og mønstrede. De kan kombineres med så mye forskjellig! (Den under er fra Zara.)




Alltid i vesken: Leppepomade fra EOS, leppestift, nøkler, penn, kortholder, astmamedisin, månedskort, pastiller, tyggis, parfyme i veskestrl, solbriller, paraply, matpakke, kalender og vann.

Får aldri nok av: LBDs, gensere, lipglosser, leppestifter, neglelakker og sorte pumps.

Favorittdesigner: Mange, vanskelig å velge kun én..Tom Ford, Stella McCartney, Phoebe Philo og Consuelo Castiglioni.

 Freshe Stella!

Vårsminke: En lys og lett foundation, ferskenrosa kinn, pastellfarget øyenskygge og blank gloss.


Beste stylingtips: Folk i Norge kler seg alt for kjedelig i nesten bare sorte klær. Hadde de bare giddet å bry seg og hentet små tips om sko, vesker og accesoirer fra catwalken eller kampanjer fra de store motehusene hadde stilen blitt mye mer spennende med en gang! (Som for eksempel skinndetaljer eller kule sko som Freja Beha viser for MO&Co, bildet er tatt av Sølve Sundsbø).






Beste shoppingtips: Raid nettsalgene for gode basisvarer. Bli kjent med din egen stil og garderobe, og ikke minst hva du er komfortabel med å kle deg i. Det er først da du skjønner hva du absolutt MÅ shoppe. 

Inspirasjon: Ulike bloggere, fotografer, stylister, magasiner, lookbook.nu og bloglovin. (Bloggeren Ebba Zingmark som forøvrig blogger for svenske modette, legger stadig ut freshe antrekk på lookbook. Hun er fantastisk pen!!)




Ha en stilig vår alle sammen!

søndag 29. april 2012

Batikk

Å gud, i går var jeg på tidenes heisatur med champagne, nachspiel og det hele. Er overrasket over at jeg i det hele tatt kom levende ut av det.. Ruslet hjemover halv syv i dag morges i den vakre soloppgangen med Hawaiibomsterpynt rundt halsen. Har ikke hatt det så gøy på lenge! Men, over til noe annet. Som jeg har sagt tidligere er jeg bombesikker på at batikk og mønstertrender kommer til å ta mer av enn noen sinne. Jeg ELSKER denne shortsen fra H&M sin Fashion against aids kolleksjon. Den ble selvfølgelig utsolgt på sekundet. 

Ettersom jeg tviler på at jeg kommer til å få tak i den, må jeg lage min egen. Det betyr klippe av en gammel mørk olabukse, lage litt hull her og der, og legge halvparten av den i en bøtte med klorvann. Tror jeg skal lage flere og kanskje feste på nagler og pynt. De kommer til å bli superfreshe!!