lørdag 18. februar 2012

Ut!

Nå skal jeg ut å ha det gøy! Dette er et outfit-bilde fra noen helger siden som jeg har glemt å legge ut. Håper alle har en strålende helg :)

 Bluse: BikBok, Shorts: Monki, Strømper: Wolford, Sko: Asos

fredag 17. februar 2012

Busy girl

Da var det vel på tide med en liten oppdatering fra denne kanten. Er så sinnsykt travel om dagen, og jobbing med oppgave og lesing tar all tiden min. Da blir på mange måter bloggen en plante som ikke får alt vannet den trenger, og visner litt til. Unnskyld, bloggen..

Her er et lite utvalg av ting som skal leses denne våren
Men det er bare litt av en egentlig større mengde. Hvordan i alle dager skal jeg få tid til alt? Haha, akkurat det sier jeg hver gang, også går det alltid bra til slutt :) Religionspsykologi er kjempespennende og er uansett så utrolig takknemmlig for at jeg får studere akkurat det jeg vil i akkurat den byen jeg vil helt gratis. Utdanning er gull og vi i Norge fatter ikke hvor utrolig heldige vi er som kan ta utdanning uten at det egentlig koster oss noe (bortsett fra studielån). Hurra for velferdstaten :)

En annen ting er at jeg har fått vite at jeg har astma. Så nå har jeg denne lille saken her med meg over alt. Den gjør hverdagen min levbar. 
Så nå føler jeg meg som en av nerdene fra amerikanske filmer som alltid roper på innhalatoren sin hvis det skjer noe oppsiktsvekkende. Neida, joda, neida.. Haha!