torsdag 1. desember 2011

Nyttårskjolen

Det er alltid et evig mas å finne den perfekte kjolen til nyttårsaften. I år har jeg sett meg ut noen alternativer:

 Denne er fra Vila @ Bubbleroom. Den ser ikke så fin ut på bildet som jeg tror den er i virkeligheten. Likevel synes jeg denne er litt skummel å satse på med tanke på at jeg muligens kommer til å se ut som en eneste stor julekule...

 Denne er fra Vila @ Nelly. Søt og feminin og jeg liker den godt. Men kanskje ikke helt nyttårsaften...?

Så har vi den klassiske LBD'en fra Vila @ Bubbleroom. Men den blir kanskje litt kjedelig på nyttårsaften? Med denne er det ihvertfall mange muligheter for å gjøre antrekket litt mer spennende med kult tilbehør.. Ai, ai, valgets kvaler... What to do..

Londonsavn

Etter mange vellykkede Londonturer for noen år siden, savner jeg virkelig London. Det er en av favorittbyene mine, og det aller beste er shoppingen og et fantastisk utvalg, starbucks, menneskene, utestedene og maten! Når jeg er i London føler jeg at jeg lever i en drøm :)

Savner til og med de store, stygge bussene.. En innbygger tipset meg om at man burde kjøre ruten ned oxfordstreet med den en gang sittende på toppen. Da får man visst en syk utsikt..

 Savner den bråkete, fulle og masete undergrunnsbanen. PLEASE MIND THE GAP, DOORS CLOSING.. lol.

 Da jeg var oppe i London eye var jeg egentlig bare redd og ville ned, men selve hjulet er pent å se på..

Haha, for ikke å snakke om shoppingen. Går alltid bananas på TopShop, Primark, (og hele Westfield for ikke å snakke), New Look, Cos, Kurt Geiger, River Island osv.. SAVN <3