tirsdag 17. januar 2012

The birthday present er på vei hjem til meg!

Jeg har bursdag på mandag og verdens fineste kjæreste har bestemt seg for at jeg skal få det jeg ønsker meg. Nemlig en Michael Kors klokke i rose gold med marineblå urskive. Jeg er verdens heldigste, hallo :D





søndag 15. januar 2012

I challenge you!

Neste gang du er tom for inspirasjon og det mangler noe i garderoben, utfordrer jeg deg til å besøke herreavdelingene i klesbutikkene. Man kan finne masse kult som jenter også kan bruke. I tillegg til å finne noe som gir antrekket et helt nytt uttrykk, er det et pluss at de aller fleste andre jenter her i verden ikke har den samme tingen (les: verden blir et kjipt sted når alle kler seg i de samme klærne). Let blant singleter, store gensere, skjerf, hatter, belter, smykker og annet tilbehør. Selv om du kjøper noe som er maskulint, behøver du ikke kle deg som en gutt eller ha en maskulin stil. Plaggene eller tilbehøret tilfører garderoben din en ekstra bredde eller en raw edge alt etter som hvordan du velger å style. Er lommeboken tom? Lån ting av kjæresten eller en kompis med kul stil! 

Sist jeg kjøpte et skjerf ble det et fra Original Penguin, som i utgangspunktet er et herremerke. Hvem sier at blågrønne kabelstrikkede skjerf bare er for menn?