lørdag 28. januar 2012

Lite nytt og spennende..

Synes butikkene har vært så trege med å få ut nye spennende ting i butikkene. Det er bare salg, salg, salg. Det er bra med salg, men ikke i en måned. Nå vil jeg se nye og freshe ting. Ellers blir det en haug av DIY-prosjekter. Jeg trenger rett og slett inspirasjon. Dessuten synes jeg de store motehusene har valgt å produsere de klassiske veskene i merkelige farger denne sesongen..

Den eneste tingen som hittil er på ønskelisten av nye ting:

 Enkel stripete genser fra hm.

God helg!

I dag er det lørdag, et par minusgrader og det fyker snøkrystaller rundt i luften. Jeg skal snart på jobb. Kjøleskapet var helt tomt i dag, ihvertfall tomt for potensiell frokost, så jeg er litt sulten. Skal fikse et par ting før jobb i dag, og kommer nok til å kjøpe noe mums. I kveld blir det kos med jentene <3

Fant denne her på nettsidene til Wolford. Vi har den i butikken i gult og sort, men jeg synes den var mer spennende i blå og sort. Da ble det en helt annen kjole :)

 

mandag 23. januar 2012

Hurra for meg!

I dag blir jeg:

Haha, fant denne kaken på bildesøket på google. Føler at jeg har feiret tre dager til ende. Fredag hadde jeg jentebursdag, og det var superkos! Det eneste som var teit var at jeg glemte lommeboken min hjemme og måtte reise hjem igjen da vi var på vei ut. Så da ble det ingen feiring ute, men det tar jeg igjen. I går hadde jeg familien her og det var kjempekoselig. Fikk strykejern (har seriøst ønsket meg et nytt et, føler meg voksen nå ja), gavekort og penger. 

Glade jenter på fredag <3

Fikk så masse fint av dem :) :)

I dag skal jeg og kjæresten ut og spise og se Marilyn Monroe-filmen. Sushi og kino <3 Weee!