torsdag 12. april 2012

Tips!

Nå er det vårsalg på hm.com. Her er mine favoritter..








 Hvem sier at stil på budsjett er umulig? De har forresten masse fint på home-avdelingen nå også:)

Blogganbefaling

 Dere burde sjekke ut en av bloggene jeg har lest mest i det siste. Nemlig Caroline Sandelin sin blogg. Den finner du her !


Caroline er skogal jente som lenge har bodd i London og jobbet for Kurt Geiger (og Kurt Geiger har virkelig verdens kuleste sko..!). Se..
Sykt fint par fra Carvela Kurt Geiger! 


Bloggen til Caroline inneholder en miks av outfits, innkjøp, personlige innlegg, produkttesting og masse humor. Jeg ler mer skakk av de mange morsomme formuleringene og påfunnene hennes. Hun virker som om hun har masse selvironi og en avslappet holdning til livet. I tillegg har hun en helt spesiell og særegen ladylike stil. En uslåelig kombinasjon:) Nå har hun flyttet hjem til Norge igjen, og det blir veldig spennende å se hva hun gjør fremover.. Jeg spår ihvertfall at vi fortsatt får se mange fine sko og antrekk.. :)

Denne kjolen har hun til og med designet selv og fått hjelp av en skredder til å sy. Er den ikke fin?

For litt siden var jeg med på en konkurranse på bloggen til Caroline der jeg vant dette her
 Og jeg som aldri vinner noen ting! Tusen takk Caroline :)

mandag 9. april 2012

Red sweater

Hola tout le monde! Nå har jeg vært på påskeferie i en uke uten dusj og stæsj. Dere kan tro det var magisk å komme hjem til såpe, skum og sminke. Det er nesten så verdt å være foruten det en uke for så å vite hvor mye pris man setter på å være ren og fresh! <3 Nå skal jeg snart ut i griseværet.. Hei Hunter-støvler og paraply! Skal skrive hårtips-innlegg og blogganbefaling fremover, så stay tuned :) Håper alle har hatt en herlig påske med masse godis!

Genser fra Vila

søndag 8. april 2012