torsdag 28. juli 2011

Here comes the sun, dudiludi :)

I dag er det utrolig fint vær! Sol og supervarmt <3 Jeg skal ut på Hovedøya (en øy i Oslofjorden), og bade tenkte jeg. Litt usikker på badingen foreløpig, men vi får se hvordan vannet er ;) Skal i alle fall grille og spise god mat!


Shoppingmanien min stopper ikke helt selv om det er ferie. Det er typisk meg å kjøpe ting som ikke tilhører sesongen vi befinner oss i. Det virker sikkert litt på tur for mange å finne på å kjøpe pelskåpe i juli, haha. Sikler på denne fra Vila. Den koster 349,- og finnes kun i strl L hos nelly.com (bilde er derfra):






Har den i sort, og tror jeg kommer til å kjøpe den i denne fargen også. Den er lekker og ikke minst tidløs. Hmm, what to do..


Today it's sunny and hot. I'm going to take a boat out to an island for a barbecue with som friends. Even though it's summer, vacation and hot I like to shop clothing and shoes which do not belong to this season. Some would say it's crazy to buy a (fake) fur coat in July, but hey, that's just who I am :P I love this one from Vila, and I'm seriously considering buying it.. Can be found at nelly.com :)

onsdag 27. juli 2011

It's a new dawn, it's a new day.

Det var godt å se mange av mine kjære venner i dag <3 

You are awesome :)






Dere betyr alt for meg, og det er godt at dere har kommet dere helskinnet gjennom grusomheten! Uten dere er jeg ingen ting <3

It was good to see my friends today. You mean the world to me <3

Tomrom

Jeg har oppholdt meg på hytta siden torsdag, og dermed langt unna alt av kaos. Det var helt uvirkelig å komme tilbake til et Oslo som har blitt rammet og utsatt for noe helt grusomt :( Jeg har ikke ord... Spesielt tenker jeg på alle som har blitt drept eller skadet i denne tragedien, og deres familie, venner og bekjente. Vi er alle ofre i en slik situasjon. 


Hold sammen og vær sterke <3 <3 Vis kjærlighet!!