fredag 25. november 2011

Week.End.

Første helg på sikkert to måneder uten lekser. Føler meg VIP. Har spist to tonn sushi og sjokolade. Håper dere har en flott helg der ute <3


 Have a great weekend!

torsdag 24. november 2011

Wants

I tillegg til å være flink modell er Erin Wasson en superflink smykkedesigner. Har omtrent lyst på alt hun lager. Tingene er så elegante, men med en raw egde. Luvs!






 Alt er fra ShopBop.

230111

Tok et kjapt bilde i går i gangen før jobb. Ikke den beste bakgrunnen akkurat og jeg ser litt trøtt ut, haha..
Skjerf og votter: Monki, Jakke: Vila, Sko: Din Sko, Strømper: Wolford, Veske: H&M

mandag 21. november 2011

Lucky!

Jeg må bare si at jeg har noen fantastiske venner som overøser meg med gaver. You are far too kind! :-D

Først fikk jeg Redken Hårpudder og Calvin Klein shock parfyme i veskestørrelse av min gode venn R. Han har ikke bruk for slikt ettersom at han er gutt. Hårpudderet er perfekt for å få litt ekstra fløffy hår (får litt dårlig samvittighet siden Redken tester på dyr :/). Parfymen er en perfekt oppfrisker som er superpraktisk, man kan ha den med overalt. Tusen takk!!

Den andre tingen jeg fikk var en flytende eyeliner fra YSL av min gode venn M. Hun ville ikke ha den og bestemte seg for at jeg kunne få den. Ble superhappy! Takker så mye:) Nå skal jeg lage sorte katteøyne i julebordsesongen.. Mjau!

I morgen har jeg eksamen i et supervanskelig nevrofag og har ikke fått blogget noe særlig i det siste. Lover å blogge mer når eksamen er over. Er ikke spesielt optimistisk i forhold til morgendagen og føler at det kan gå alle veier. Håper selvfølgelig at det går bra. Nå er jeg bare et lite nervevrak... Kryss fingrene!