fredag 30. desember 2011

Det perfekte bursdagsantrekket er..

.. denne Hervé Léger kjolen (@shop bop), dette Marc Jacobs armbåndet (@shop bop) og disse Miu Miu (@net-a-porter) skoene!! 


Men siden dette har en prislapp på over 10.000,-, så blir det nok noe annet :( (ÆSJ..)

Har bestilt hjem denne fra hm.com

Er litt usikker på hvordan den sitter på. Har jo ikke prøvd den. Eventuelt skal jeg bestille denne fra Vila (@bubbleroom) (sorry for litt pikslete bilder om dagen).. Yey or Ney?


Blonder eller paljetter? Det er spørsmålet.

Frøken Fotoboks

Haha, jeg ler alltid av bildene jeg tar i photo boothen på macen (ser ut som om jeg ser et spøkelse i blant). Disse bildene var fra jeg da jeg var hos den flinke frisøren min sist. Hun er en reser på å lage fine store bølger. Hvilket som minner meg på at jeg må kjøpe meg en større krølltang, for med den jeg har nå, får jeg mindre krøller av. Jeg vil ha store fyldige bølger. Dessuten må jeg besøke henne en tur snart for håret er både langt og slitt. Fysj, jeg liker best å klippe meg hver åttende uke. TIPS: Åpne krølltangen, del i passe store passéer og begynn øverst på håret. Surr deretter håret rundt tangen, hold det fast og ikke klem igjen tangen. Spray lett med fikseringsspray, og du har holdbare krøller resten av dagen <3


Nå kjennes det ut som om beina mine holder på å dette av for jeg har løpt i 9 timer på jobben. Skal bruke kvelden på å stirre på skjermen og dytte i meg popcorn. Yes! I morgen braker det løs, for verdens beste jente har blitt 22 år og skal feires med brask og bram!! Jeg kommer til å møte det nye året med bankende hode og verkende kropp.. GODT NYTTÅR alle sammen!!

torsdag 29. desember 2011

Årets beste julegave...

... Kom fra mine nieser på fem og syv år. Badebombe som de har laget på teknisk museum!!

 Ja til hjemmelagede gaver <3