fredag 15. juli 2011

Our days are happier when we give people a bit of our heart rather than a piece of our mind..

I dag har jeg vært på jobb. Fikk farget håret i går og det ble kjempebra :) Jeg har en snill samboer som gidder å farge håret mitt! Jeg bruker denne fargen:



Den heter Essential Color og kommer fra Swarzkopf. Jeg har hårfargeavtale med Vita og får den femte hårfarget jeg kjøper fra Swarzkopf gratis. Det er en bra deal!

Her er noen av tingene jeg kjøpte i går. Ble en del singletter (mine gamle detter fra hverandre snart), blueberry body butter fra body shop (lukter kjempegodt!) og en supersøt veske fra accesorize. We are in a relationship allerede!













De to stripete (mørkeblå og grå) singlettene, den rosa og den blå singletten er fra Bik Bok. Den hvite singletten fikk jeg gratis på Vila (gavekort finnes i månedens utgave av DetNye), og blusen kjøpte jeg der. Vesken er som sagt fra accesorize.. <3

Ellers har jeg vasket badet og badet etterpå, smurt meg inn med selvbruning. Så nå går jeg rundt som en zombie for ikke å få selvbruningskrem på alt og alle. Og hører på Kings of Convenience plate Declaration of Dependence <3 Anbefaler forresten ikke tubevarianten fra Garnier. Masse striper og ujevn farge :-/ Nei, jeg går nok tilbake til gode gamle Sublime Bronze på tube fra L'oreal. Den er bra. Eller så tenker jeg å prøve Fake Bake etterhvert. Tror den er bra:) I morgen skal jeg på vaffelfestivalen Vaffelføzz i Drammen. Skal ta masse kule bilder. I promise! ;)


I have been working today. Colored my hair yesterday, and it went smoothly. I have the best boyfriend in the world. He colors my hair in addition to being a handsome and wonderful guy. How awesome is that!? The pictures are what i bought yesterday. Most basic stuff. Now I'm walking around in my apartment like a zombie because I have self tan all over my body. I recommend L'oreal sublime bronze, and not the one from Garnier. It gives you really bad streaks and a baaad color (more yellow than brown:-/). Tomorrow I will be headed to a smaller city called Drammen for a festival. I will take a lot of cool pictures. I promise ;)

torsdag 14. juli 2011

Herlig dag med soool!

I dag møtte jeg min herlige venninne Lene på Aker Brygge. Vi spiste is, koste oss i solen og shoppet litt <3




















Lene hadde kjøpt seg nye briller fra Ray-Ban. De var dødsfine og hun kledde de så godt!










Solbrillene, øredobbene, sandalene og vesken er fra H&M. Kjolen er fra Cubus. Lenes kjole er fra Zara, solbrillene fra Ray-Ban og klokken fra D&G. 

Det er så fint på aker brygge. Kunne virkelig tenkt meg og hatt båtplass der :) Dro på Storo senteret for å stikke innom Vila-butikken der etterpå. Det var superflaut for den ene posen min utløste alarmen da jeg gikk inn, så det ulte som bare det. Å, så flaut...! :-/ 





Var helt dau da jeg kom hjem. Nu er det dags for å farge etterveksten. Den er ikke så fin. Poster bilder av det jeg har kjøpt senere!

Today has been a sunny, wonderful day. I meet my friend Lene and we ate ice cream in the lovely weather <3 Then we went shopping, but my bags set of the alarm at a store.. It was SO embarassing, and the cashier ladies had to check all of my bags :-/ FML. Bought some nice things though, will post them later :)

onsdag 13. juli 2011

Mellow Yellow

Kjøpte denne gule lakken i syden for en slikk og ingenting. Merket heter Rona Ross. Aldri hørt om, men de hadde mange kule farger :) Har ikke bestemt meg for om jeg er komfortabel med den knalle fargen her, men foreløpig har jeg bare fått positiv tilbakemelding. Bortsett fra en som sa "HAR DU GULE NEGLER?!"..












The curse! Pass deg, ellers så tar klørne deg.

Yellow nailpolish. Have gotten a lot of positive comments and one negative one. Bought it in Skiathos, it costed like nothing. So far, I like it.

tirsdag 12. juli 2011

Nyheter på jobben, jippii!

Etter to laaange dager på jobb, skal jeg ha litt fri.. Har lagt planer allerede! <3 Vi har fått masse fint inn fra høstens kolleksjon allerede på jobben, og da er det jo en fryd å se glade kunder fly avgårde med handleposene sine. Et av temaene for høsten er prikker. Jeg elsker prikker!





Denne prikkete genseren er så kul!

 Prikkete strømper <3






Prikkete undertrøye




 I tillegg har vi fått inn strømpebukser med hundetannsmønster. Jeg synes de er kule, men er usikker på om jeg skal kjøpe de. Yey or ney?




Overrask kjæresten med denne her, så skal vi se hva som skjer ;)


Alle bildene er fra wolford.

Much of the new collection has arrived at work. I really love polkadots! I am wondering whether it's going to be a big trend or not.. The pictures are from wolford.



 

mandag 11. juli 2011

Neste gjestedesigner for H&M er..

VERSACE!








 Foto: H&M

Dere har sikkert lest tusen blogginnlegg om dette allerede. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om at det er Versace som er gjestedesigneren. Jeg synes Donatella Versace er en god designer, men det er liksom ikke helt min smak. Foreløpig ser den lille sneak peaken harry ut. Lær, mye mønster og bling. Fokuset blir visst på kjoler, høye hæler og smykker. I tillegg skal de designe noen interiørartikler som puter og sengesett (!).. 

Generelt har jeg ikke vært overbegeistret for designsamarbeidene og kjendiskolleksjonene. Jeg likte følgende kolleksjoner: Viktor & Rolf, Sonia Rykiel, Matthew Williamson og Comme des Garcons. Jeg hatet følgende kolleksjoner: Karl Lagerfeld, Madonna, Kylie Minogue og Stella McCartney.

17 november er datoen plaggene er i butikk!

The next guest designer for H&M is Versace. I am not sure whether I like this or not. I guess I just have to wait and see :)

søndag 10. juli 2011

Sale @ net-a-porter..

Jeg elsker salget på verdens beste nettbutikk net-a-porter.com. De har som regel salg to ganger i året, vinter og sommer. I år er jeg dessverre helt blakk og kan ikke handle noe :-/ Har kikket igjennom veskene og der var det ikke så mye igjen å hente. De fineste veskene forsvinner alltid sykt fort! Men det er mange fine sko igjen, dog litt utplukket i strl.. :)


 Disse fra Brian Atwood er helt nydelige. Hadde jeg hatt pengene, hadde jeg kjøpt dem!







Charlotte Olympia





Lanvin





Elizabeth and James





Miu Miu





Særegne fra Givenchy





Frekke pumps fra Versace




Disse er helt nydelige! Fra Camilla Skovgaard. De har flere fine fra henne på salget..


De har også Acne-modellene Hydro og Pixel til ganske reduserte priser. Jeg er ikke spesielt glad i Acne, men disse to modellene har vært avbildet i mange blader og på mange blogger, så tenkte å nevne det:) Alle bildene er hentet fra net-porter.com.


It's sale at net-a-porter.com! There aren't any nice bags left, but tons of shoes <3 These models are at a good price now. They also have Acne Pixel and Hydro. Not my favourite shoes, but extremely popular. This time I won't buy anything, but I love to just dream about all those nice things... All the pictures are from net-a-porter.com.