torsdag 6. oktober 2011

Key-fob

 
Jeg kom over denne herlige lille saken av en nøkkelring som koster rundt hundrelappen på COS sine nettsider (cos.com). De shipper dessverre ikke til Norge... :( Jeg elsker COS og finner alltid noe fint der når jeg er i utlandet. De har enkle, rene linjer og plaggene kan kombineres med så mange forskjellige ting og skape fantastiske uttrykk <3

tirsdag 4. oktober 2011

04102011

Skjerf, genser og solbriller: H&M, Ullcape: Primark, Bukse: Nelly Trend, Sko: Nelly, Veske: Accesorize

søndag 2. oktober 2011

Svart

Denne maskaraen kom i goodiebagen til Oslo Fashion Week sammen med en rekke annet snacks, og jeg tenkte at jeg skulle gi den et forsøk. Den heter Lash Architect 4D og kommer fra L'Oreal. Jeg har prøvd en rekke maskaraer opp i gjennom, og vet hva jeg liker og ikke.


 Dette er en type maskara som forlenger vippene, og den lager ikke spesielt mye volum. Vanligvis liker jeg de som gir litt tykke og fyldige vipper best, men denne var virkelig ikke dum! Man får lange og pene prinsessevipper uten klumper, og den trenger heller ikke mye påføring for et bra resultat. Den føles ikke tykk og ekkel i konsistensen og jeg har ikke klødd i øynene av å bruke den. Jeg aner ikke hva den koster, men regner med at den ligger rundt normal pris for maskara. 






Legger ut nærbilde av hvordan den ser ut på, senere. En av de bedre maskaraene jeg har prøvd ihvertfall :)