lørdag 17. desember 2011

Unlimitided music at all times

I dag fortalte spotify meg at jeg ikke kunne høre på favorittjulesangene mine mer fordi jeg visstnok har hørt for mye på dem. I surrendered selv om jeg hadde bestemt meg for å være resistent mot reklame (og alskens drit de finner på for å få deg til å betale), og kjøpte Spotify Unlimited til 49,-. Nå hører jeg på hvilke sanger jeg vil til enhver tid uten reklame. Akkurat som reklamen sier, haha! Det er egentlig helt greit å slippe den altså :) 

Min Spotify favorittjulesangliste:

Carol of the Bells
The First Noel
Canon in D
Auld Lang Syne
We Wish You a Merry Christmas
Sonata Pathethique
Jingle Bells
Hark the Herald Angels Sing
Simple Gifts
Silent Night
Joy to the World
Oh, Holy Night
O, Come all Ye Faithful
Sonata In A
Air On a G String
Amazing Grace
Away In the Manger
Going Home
Good King Wenceslas


Alle sangene finner du hvis du søker på Piano Music for Christmas <3

tirsdag 13. desember 2011

Som ny..

Har spaet meg litt. Ingenting ting er som å ta et langt bad, skrubbe bort døde hudceller, kure håret, smøre seg med en tjukk fuktighetskrem og file neglene :) Desember fresh, ahhhh.. What a treat!

Endelig ferie!

Siste eksamen er over for i år og jeg kan nå slappe helt av i forhold til skolen, og bare være julehusmor, haha! (Hentet dette random julebildet fra google). Planene fremover er ganske tette, det skjer noe hver eneste dag :) Hurra! Føler meg som verdens heldigste. I tillegg bestod jeg tidenes vanskeligste hjerne-eksamen, dobbelthurra! Nå gjenstår det noen julegaver igjen, litt baking og laging av julemat. I LOVE THE HOLIDAY SEASON! <3 <3 <3