lørdag 18. juni 2011

Ferieforberedelser pt 2

Nå er det ikke lenge igjen til avgang. Tirsdag morgen smeller det :) Har hentet ned den GIGANTISKE kofferten min fra loftet, og vasket masse tøy. Skal være fresh på stranden med denne jumpsuiten fra H&M:






 Har kjøpt lesestoff





Artemis Fowl-bøkene er en del av en sci-fi serie skrevet av Eoin Colfer. Lett underholdning som er spennende og morsom. Særlig hvis du liker bøker som Harry Potter og Ringenes Herre. 


Mini Shopaholic er også en del av en større serie. Shopaholic-bøkene handler om shoppegale Becky og alt det crazy som skjer i livet hennes. Denne boken handler om hvordan hun takler rollen som småbarnsmor. Synes disse bøkene er underholdende :)

Skal prøve å kjøre en colour blocking feet trend på ferien:

 
Haha! Det var en liten spøk.. Men også en oppfordring til alle der ute om å skaffe seg sommerfreshe føtter. Det verste jeg ser er lange, tykke, gustne negler som ikke har fått pleie på flere år. Seriously.

Huskeliste:
Hårbørste
Barberhøvel
Håndkle
Knekkebrød
Pass
Allergimedisiner

Glemmer alltid en av disse tingene! Snart ligger jeg på en strand og steker <3

Doing the last preparation for the holidays now before I'm starting to pack. I have collected my huge suitcase from the loft and bought this jumpsuit for the beach. The books are from my favourite series, Artemis Fowl and the Shopalic. I urge everyone to get fresh summer feet! Soon I will be relaxing in the sun and enjoying life <3

Sad

Det var en skikkelig trist dag i går fordi vi hadde avslutningsfest for en veldig god kollega som slutter. Jeg ga henne en liten avskjedsgave. Det var et solstensanheng som jeg kjøpte da jeg var i India. Solstener bringer lys, varme og positiv energi :)












Åååh, kommer til å savne henne så mye :(


I attended this goodbye party for one of my collegues that are leaving. I gave her this sun stone as a goodbye gift. I wish her everything of joy and happiness in the future. Will miss her so much :(

torsdag 16. juni 2011

Kupp!!














Alt er fra Monki. Elsker mesh-detaljene på skuldrene på den sorte genseren!

Bought this yesterday. The pieces are from a store called Monki. Love the pink mesh details on the shoulders!

Top 5 Essie at the moment


Watermelon

Bermuda shorts


Rose bowl

Big Spender


After sex



Essie kommer i mange fine farger og sitter godt. Ha god tid når du skal ta på neglelakk. Jeg filer alltid neglene først, legger to lag med lakk og et lag med blank overlakk. Jeg kjøper mine Essies her

These are my top 5 nail colors at the moment. I by them at blivakker.no, but they are sold in many make up stores and other shops too.

onsdag 15. juni 2011

Mags!

Jeg elsker å lese blader! I går kom Costume!! Jeg bøyer meg i støvet, det er en fantastisk utgave jeg kan anbefale alle :)





 Bare se her <3










Costume har også mye spennende stoff på nett her



Jeg plukket også med meg en utgave av Vixen i byen i dag




Vixen er et utrolig bra gratismagasin! Denne gangen har de vakre Iekeline Stange på forsiden. Sjekk hjemmesiden deres her

Jeg fikk en utgave av magasinet Nylon i forbindelse med musikkens dag. Har aldri lest bladet, men ble lite imponert. Anbefales ikke!




Dølt blad..

I love good magazines. I read the norwegian edition of Costume every month. It's fantastic! I also read Vixen, another norwegian magazine. But Vixen doesn't cost anything:) It's free, hurray! I got one sample of Nylon at this music festival. Not very impressive.

Today!

De har så utrolig mye godt på Godt Brød. Den på Bislett har en superkoselig bakgård.









Jeg hadde på meg:
















Bluse: Monki, Topp: Primark, Bukse: Vila, Sandaler og Solbriller: H&M, Neglelakk: Essie 

The pictures on top are from a supernice bakery in Oslo called Godt Brød. The pictures below are my outfit today. 

tirsdag 14. juni 2011

Mine favorittbloggere

Disse er virkelig flinke og inspirerer meg til å blogge selv. De er supre jenter med flotte stiler alle sammen. 

Min absolutte favorittblogger er Elin Kling


 Elin er oppvokst på en gård i Sverige, men fant tidlig ut at hun interesserte seg for mote. Hun blogget lenge for kanalen tv4 i Sverige, men nå blogger hun for nowmanifest der Bryanboy og Rumi Neely også blogger. Hun har vært stylist for svenske Idol og deltatt i svenske "Skal vi danse". Bloggen hennes heter Style By Kling, og nå gir hun også ut magasinet STYLEBY på mediahuset Bonnier. Tidligere i år samarbeidet hun også med H&M om en egen Elin Kling kolleksjon! Den ble bare solgt i Sverige :( Jeg liker Elins enkle stil med rene linjer og skarpe kanter. Hun er the ultimate powerwoman og et stort forbilde!



Bildet av Elin er fra bloggen hennes: http://stylebykling.nowmanifest.com/



Hanneli Mustaparta




Er ikke Hanneli skjønn? Hun har jobbet som modell i mange mange år, både i Norge og internasjonalt. Nå jobber hun for vogue.com, og oppholder seg mest i New York. Hun tar kjempefine bilder! Jeg liker hennes estetiske sans, og hun er utrolig flink til å kombinere farger og finne kontraster som passer sammen selv om jeg ikke identifiserer meg med Hanneli stilmessig. Hun virker veldig jordnær og sympatisk til tross for mange år i en overflatisk bransje. Jeg tror ikke jeg tar feil når jeg sier at alle liker Hanneli. Før blogget hun mer, og i det siste har hun ikke lagt ut så mange innlegg. Det synes jeg er litt trist, men sånn er det når man er en travel og populær sjel :)

Bildet er tatt fra bloggen til Hanneli: http://www.hanneli.com/



Ulrikke Lund





Ulrikke Lund er fra Bergen og er en av veteranene innenfor blogging. Hun driver også butikken fashionlove.no. Supermenneske! Hun drar ofte utenlands og nå blogger hun fra New York. Hun vant også en stylistkonkurranse som Asos holdt tidligere i år. Ulrikke er flink til å ha varierte innlegg på bloggen. Det er en perfekt miks av mote, makeup, hår og personlige innlegg. I love her style!!

Her er bloggen til Ulrikke (bildet av henne er derfra): http://ulrikkelund.com/


LivingDoll





Elise Bahìa Gabrielsen er fra Bergen, men har også bodd i Oslo og i Stockholm mens hun har blogget. Hun har også reist mye, og postet mange reisebilder/innlegg fra operasangturnéene sine. Før blogget hun på blogg.no, men for ikke lenge siden flyttet hun over til modette.no. Elise er fantastisk vakker! Hun er utrolig flink til å spotte nye trender. I tillegg er hun en mester i å kombinere billig og dyrt. Jeg vet ikke om noen andre som har så mange fine designersko og vesker! Sukk..

Bildet er fra bloggen til Elise: http://livingdoll.modette.no/


Anette Haga


Anette aka nette nestea er 20 år og bor i Oslo sammen med kjæresten Roger. Jeg har ikke fulgt bloggen hennes lenge, men hun er utrolig søt! Jeg får en skikkelig girl-next-door følelse av Anette. Hele jenta stråler positiv energi og glede. Stilmessig er vi litt ulike men Anette ser alltid bra ut. Jeg liker at hun alltid smiler :) Jenta er et bra forbilde!

Bildet er hentet fra Anettes blogg: http://nettenestea.com/


Cath In The City


Cathrine Heienberg er 20 år fra Bergen. Akkurat nå er hun i New York og nyter livet. Cathrine har en romantisk stil, og verdens vakreste hår! Cathrine blogger om mote, trening, hudpleie, mat og det sosiale i livet. Jeg liker at hun er personlig på bloggen. Hun ser seriøst alltid bra ut! 

Bildet er fra bloggen til Cathrine: http://cathinthecity.modette.no/

Fashionjunkiie



Linn Seljeseth er 23 år, og har hatt bloggen fashionjunkiie i 3 år. Hun virker som en superpositiv og herlig jente. Jeg digger hennes avslappede og nedtonede stil. Hun har mye kult tilbehør (ringer, hatter, vesker) og balanserer ofte på skyhøye hæler. Linn blogger en del om butikken hun jobber i som heter Lille Himmel. Der har de sykt mye fint!

Bildet er fra bloggen til Linn: http://fashionjunkiie.modette.no/

Columbine



Columbine Smille bor i Stockholm og jobber sammen med Elin Kling med magasinet StyleBy. Hun er utrolig chic og har en rå stil. Jeg elsker fargevalgene hun tar!!

Bildet er hentet fra Columbines blogg: http://columbine.freshnet.se/

Lene Orvik


Lene er en utrolig nydelig jente fra Ålesund. Hun har jobbet som butikksjef for BikBok, og nå jobber hun med tv i Ålesund. Lene minner meg veldig om Carrie i Sex and the City. Stilmessig er hun veldig american chick. So cute!

Bildet er hentet fra Lenes blogg: http://leneorvik.modette.no/


These girls are my favourite bloggers. Click on the links to visit their blogs.

My favourite girls in the whole wide world!

Jeg har verdens beste venner. Fra fredag:


 Charlotte, meg og Caroline




Marte og meg



Charli og jeg har latterkrampe


Her ler Berit, jeg, Charlotte og Marte av en nederlandsk partysang som ble spilt. Vi døde litt.

I have the cutest friends in the world. We always have such a blast. These are Carolines pictures are from friday. I love these girls <3 

Oversikt

Er totalt avhengig av å organisere hverdagen min. Dette er slik jeg holder oversikt over avtaler, jobb, forelesninger og seminarer:





Den er fra Grieg kalenderforlag. Den er helt genial! Hadde den sist i rosa, men fant den bare i brun, rød og grå denne gangen. Lette først på Ark og Tanum, men fant den ikke der, så var et lite øyeblikk livredd for at den var gått ut av produksjon. Haha! Men så tipset noen meg om at jeg burde sjekke Nordli i universitetsgaten. Takk og lov, der var den <3 Tror den koster 119,-..


Kan ikke leve uten!..

This is how I organize everything from coffee dates to lectures and seminars. I have to keep track of things or else I get totally confused. Didn't find it at first, but now it's mine <3

Paradis på jord?

Turen går til Skiathos!






















Ser ikke dette herlig ut?!?

Bildene er fra google og ving.no