fredag 10. juni 2011

Utgång!

I dag skal jeg feire at jeg ble ferdig med semesterets siste eksamen på mandag!

Først skal jeg og samboeren på en av mine gode venner sin kunstutstilling..


Senere i kveld regner jeg med at jeg drar ut. En liten fugl hvisket meg i øret at det er HedKandi party et sted i byen! Så det er mulig at jeg stikker dit ;) Uansett blir det pizzabaking og preparty med verdens beste venninne. Har ikke bestemt meg for hva jeg skal ha på meg. Vi har ikke vært ute på dødslenge! Jeg gleder meg..



Dette bildet er fra en bytur for en stund siden. Toppen er fra Gina Tricot.

Tonight I'm going to my good friends art exhibition. After the exhibition I'm heading out to this HedKandi party I think. Anyways, it's going to be so much fun!! Haven't decided what to wear yet..

Shopbop favoritter

Salg på shopbop.com, og mine veskefavoritter er:




Denne Izzy-bagen fra Zambos og Siega koster litt under 600 kr. Snakk om et kupp! Kan nesten brukes til alt <3





Chloe Sevigny for Opening Seremony.. Ca 1300 kr. Sykt søt!



Clutch i silke fra Lauren Merkin, ca 900 kr. Perfekt til cocktail parties.





Denne fra Botkier er litt sær. I like it! Nesten 1200 kr..




Pluss, sjekk denne dødskule vintage chanel vesken:


I die! Ca 11.300..

Tror de har fri frakt hvis du kjøper for en viss sum, men så er det jo alltids tollen da.
Alle bildene er fra shopbop.com

If I had all the money in the world...



Om meg







Nora 

Jeg kan jo begynne med å fortelle om meg og min motivasjon for å skrive denne bloggen. Jeg er en 22 år gammel jente som er fra Oslo, og som bor i Oslo. Har jobbet som modell, og er godt kjent med bransjen. Etter videregående studerte jeg peace and conflict i India, men fant ut at det ikke var det riktige. Derfor begynte jeg på psykologi på universitetet og det har vært kjempebra. Jeg har ett år igjen av bachelorgraden min. (Dere kan lese mer om å studere psykologi på UiO sine nettsider..) Jeg vil sikkert dele litt om karriereplanene mine senere:) Jeg jobber deltid i klesbutikken Wolford. Men etter å ha studert så lenge, føler jeg at jeg har forsømmet en viktig del av meg selv: kreativiteten min. Det ble alt for travelt å jobbe som modell ved siden av studiene. Jeg elsker mote, og fikk masse nyttige tips og mye inspirasjon da jeg jobbet. Men det er ikke aktuelt å jobbe som modell, og derfor vil jeg heller starte en blogg der jeg kan være kreativ i mitt eget tempo:)


I'm starting this blog by telling about myself. I am a 22 year old girl from Oslo, Norway. I have worked a lot as a model in Norway. After high school I studied peace and conflict in India, but it wasn't the right thing for me. I started on my bachelor degree in psychology at the university of Oslo 2 years ago. It's fantastic to study psychology! But after these hardworking years at uni, I really miss doing creative fashion stuff. It's not an option to work as a model again, but blogging is a great opportunity to use my knowledge and be creative again. Let's do this! :D



The very first time




Dette er den aller første bloggposten på Miss MTB (model turned blogger that is..) Bloggen vil handle om mine interesser, det vil si mest mote, trender, makeup og hår. Jeg vil også poste innlegg om interiør, opplevelser, musikk, mat, kunst, oppfordringer og om saker jeg virkelig brenner for.